Garnitura de cartofi,ceapa si ardei la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Oct 2014 | 9732 vizualizari

 

o mancare delicioasa de post

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 5 linguri ulei
  • 1 ardei kapia rosu
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi,ceapa si ardei la tigaie:

Curatam cartofii de coaja, ii taiem cubulete si ii spalam in mai multe ape.

Curatam ceapa,o spalam,apoi o taiem fideluta.

Spalam ardeiul kapia si il taiem rondele,

Punem uleiul la incins intr-o tigaie, calim 2 minute ceapa si ardeiul, apoi adaugam cartofii scursi de apa.

Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa se  gateasca garnitura la foc iute.

Amestecam des sa nu se prinda mancarea de tigaie.

Dupa ce s-au gatit cartofii, mai exact atunci cand intra furculita usor in cuburile de cartofi, oprim focul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi,ceapa si ardei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi